Bizden HaberlerE-TicaretE-Ticaret Bilgi Bankası

E-ticaret Siteleri İçin Korgün Muhasebe Entegrasyonu

Korgün 1992 senesinden itibaren küçük ve orta ölçekli işletmeler için üretim çözümleri sunan yazılımları geliştirmek amacıyla kurulan ilk yazılım şirketleri arasında yer alır.

Kurulduğu andan itibaren küçük ve orta ölçekli işletmelere üretim yazılım desteği (MRP) geliştirmeleri sağlayan korgün uygulamaları, yine aynı zamanlar içinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin satış ve dağıtım departmanlarında ki problemlere çözümler getirmek amacıyla bu yazılımlara ek olarak mağazacılık ve lojistik alanında da şirketlere kolaylıklar sağlamaktadır.

Ulusal çapta sürekli değişen üretim ve dağıtım yöntemleri ve acımasız rekabet koşullarının etkilerini önceden benimseyen bu yazılım sistemi, üretici ve dağıtıcı yazılım şirketlerinin kurumsal kaynak yazılımlarını da karşılamak üzere sektöre adım atmıştır.

E-ticaret sektöründe yer alan şirketlerin istekleri üzerinde e-ticaret altyapılarını da eklenen erp yazılımı e-ticaret site sahiplerine büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Bugün e-ticaret alanında başarılı olmak isteyen e-ticaret şirketlerinin;

  • Kurumsal kaynak planlamalarını yani ERP lerini yapan,E-ticaret Siteleri İçin Korgün Muhasebe Entegrasyonu
  • Üretim ve MRP uygulamaları sunan,
  • Lojistik alanında destekler sağlayan,
  • Mağaza otomasyonları konusunda gelişmiş,
  • Müşteri ilişkileri CRM konusundan zengin,
  • Cepten şirket idaresi,
  • SMS idaresi,
  • E-ticarete yönelik işlemler,
  • Şirketlere ait dijital iletişim destekleri,
  • Özel yazılım destekleri sunan ve daha bir çok alanda hizmet veren ,
  • Araç takip sistemleri sunmakta ve bunlar istek ve ihtiyaçlara özel olarak e-ticaret alt yapısı sağlayan şirketler tarafından e-ticaret sitenize uygulanmaktadır.

E-ticaret Siteleri İçin Korgün Muhasebe EntegrasyonuBunun için korgün yazılımı konusunda gelişmiş ve bu yazılımı destekleyen bir alt yapıya sahip olmanız yeterlidir. Kod kısmı korgün yazılım firması tarafından e-ticaret alt yapınızı sağlayan e-ticaret firmasına iletilecektir.

Yazılımla amaçlanmak istenen e-ticaret sitesi sahiplerine müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar sunmalarını sağlama, üretim ve dağıtım konularında profesyonel destek verme, basit çözümler sunmak ve devamlılığı sağlamaktadır.

E-ticaret şirketleri de bu yazılımdan faydalanarak hem profesyonel destek alacak hem de bu alanda ki maliyetleri tek kola düşürme imkanına sahip olacaktır.

Bu konuyla alakalı daha detaylı bilgi almak ve entegrasyonun nasıl gerçekleştiğiyle ilgili detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Umarız ki makalemize aklınızda yer alan soruları yanıtlamış ve size yararlı bir makale olmuştur.


Bu yazılar da ilginizi çekebilir
Ücretsiz Deneyin

Tüm gelişmiş özelliklerine göz atın

Demoyu İnceleyin