Bizden HaberlerE-TicaretE-Ticaret Bilgi Bankası

2007 yılında Fatih Demir tarafından kurulan zamanla küçük ekibi genişleyerek 25 kişilik geniş kadrosu ile yoluna devam eden Tisho.com kişiye özel ürünlerini giyimile başlatarak zamanla bu konuda kendini geliştirmiş ve ofis ve ev aksesuarlarında da kişilere özel seçenekler sunmuştur.

Türkiye’ nin İlk Online Pazarı Tisho Satıldı

Son zamanlarda başka firmalar ile anlaşmalar yaparak farklı projeler üzerinde de kafa yormuştur. Tisho’ nun bu tarz sitelerden kendine has farkı olarak tasarımcıların kendi mağazalarını açmaları bu sitede dikkat çeken farklar arasında yer almaktaydı.

online pazar

 

Özel tasarımlı ürünler konusunda oldukça başarılı ve farklı olduğunu ortaya koyan tisho bugüne kadar birçok kullanıcının ekmek kapısı olmuştur.

 

Özel tasarım ürünler için ayrı bir Pazar haline gelen Tisho.com satıldı. 2007 senesinde Fatih Demir tarafından kurulan ve bu zamana kadar 40 bin işletme sayısına ulaşan bu sitenin yeni sahibi ise artık Volkan Arslan olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Matbaa alanında oldukça başarılı olan ve farklı şirketler birlikte ortak ve yatırımcı olarak karşımıza çıkan Volkan Arslan, siteyi satın alarak kendi alanındaki deneyimlerini kişisel ürünlere aktarmak istediğini dile getirmiştir.

Türkiye’ nin İlk Online Pazarı Tisho Satıldı

Bununla beraber kendi sektörü ile ilgili yatırımlarını online kanal üzerine yönlendiren Volkan Arslan sahibi Fatih Demir’ den satın almış olduğu tisho’ yu buşekil de sadece giyim ve aksesuardan kurtararak yeni atılımlar yapması ve farklık kategorileri siteye kazandırması beklenmektedir.

Tişörtünü kendi yap diyerek sektöre kendi havasını katan tisho.com 2007 yılından itibaren müşterilerine ayrıcalıklı bir alışveriş imkanı sunmaktadır.

 

Farklı kategorilerde kendi tişörtlerini tasarlama imkanı sunan tisho müşterilerin kendi istedikleri resimleri tasarlamaları ile de yapılmaktadır.

 

Yine ödemelerde müşterilerine kolaylıklar sağlayan tisho müşterilerin adrese gelerek ödeme yapmalarına da olanak sağlayan bir firma olarak karşımıza çıkmıştır.

 

Sitenin reklam  uyapılmasıda müşteriler arasında oldukça dilden dile dolanmas sitenin organic kullanıcı sayısında artış yaşanmasın da oldukça etkili olmuştur.

Türkiye’ nin İlk Online Pazarı Tisho Satıldı

Sitenin eski sahibi Fatih Demir’ in yapmış olduğu son açıklamalara göre Tisho herkesin de tahmin ettiği üzere günlük ortalama olarak on binlerce kullanıcı tarafından gezilmekte ve geniş ağı ile müşterilerine yüzlerce seçenek sunmakta dır.

 

Kullanıcıların site üzerinden satışı gerçekleştirilen ürünlerde basit bir şekilde kendi imzalarını konline pazarolayca atmalarını sağlayan uygulama aile müşterilerin memnuniyetleri arttırılmaktadır.

 

Yine bu özellik kısa bir süre önce mobilsite ye aktarılarak müşterilerin mobil üzerinden de zorlanmadan bu işlemi yapabilmesine olanak sağlanmıştır.

 

Yine sitenin eski sahibi Fatih Demir site üzerinden gelen siparişlerin en çok mobil üzerinden alındığını belirtmektedir.

 

Bugüne kadar reklam yapmayı tercih etmeyerek kendi içinde büyüme yoluna giden tisho organik büyüme gerçekleştirerek 40 bin civarında mağaza sayısına ulaşmayı başarmıştır.

 

Bu başarı gün geçtikçe katlanarak artmaktadır.

Siteyle ilgili birçok açıklama yer alırken satışla ilgili her hangi bir açıklamaya da ödeme noktasında yer alan her hangi bir bilgi mevcut değildir.

 

Sitenin eski sahibi ve tishonun bugünlere gelmesine olanak sağlayan girişimci Fatih Demir artık işlerin başında olmayacak ve yönetim tamamen Volkan Arslan tarafından yapılacaktır.

 

Matbaa konusunda oldukça deneyimli olan yeni sahibi Volan Arslan’ da kendi sektörünü tisho.com ile harmanlayarak orta ya yeni ve farklı ürünler çıkarması beklenmektedir.

 

Tisho nun Kendi alanındaki en büyük rakibi olan buldumbuldum.com kısa zaman öncesinde kurumsal alanda  kendini belli etmiş ve promosyon ürünlere yönelik ayrı bir dükkan açmıştı.

 

Yeni bir döneme giren Tisho Volkan Arslan’ ın gelmesiyle beraber son zamanda rakibi ile farklı bir rekabet havasına girecek gibi duruyor.


Bu yazılar da ilginizi çekebilir
Ücretsiz Deneyin

Tüm gelişmiş özelliklerine göz atın

Demoyu İnceleyin